Željko Krušlin Kruška i grupa Latino pjesmom “Kajem se” najavljuju novi album: “Želim da vam ova pjesma da krila”

U godini bez koncerata Željko Krušlin je bio iznimno produktivan, a napisao je čak 47 pjesama, od kojih će se neke naći na njegovom novom studijskom albumu.

Cijenjeni glazbenik, skladatelj, pjevač i slikar Željko Krušlin Kruška sa svojom je grupom Latino objavio prvi singl kojim najavljuje novo, dugoočekivano studijsko izdanje. Riječ je o pjesmi “Kajem se”, za koju glazbu i tekst potpisuje upravo Željko Krušlin, dok aranžman supotpisuju Krušlin i producent Duško Mandić. Nastavak je ovo iznimno bogate karijere koja je iznjedrila bezvremenske hitove poput: “Gdje je ljubav tu si ti”, “Divno je biti nekome nešto”, “Gdje si bila cijelu noć”, “Smotala si me” i “Kad bi tvoji jastuci”. Pjesmu “Kajem se” Željko Krušlin Kruška i grupa Latino premijerno će izvesti na ovogodišnjem, 13. CMC Festivalu Vodice 2021.

U godini bez koncerata Krušlin je bio iznimno produktivan, napisavši čak 47 pjesama, od kojih će se neke naći na spomenutom studijskom albumu. Uvijek vedra duha i sjajno raspoložen, Kruška poručuje: “Poseban poriv za stvaranje ove pjesme nije mi trebao, jer je glazba odavno moja životna veza s ostatkom čovječanstva, a gitara najkraća veza između srca i prstiju. Ljubav je moja vječna preokupacija jer pokazuje mogućnosti koje su skrivene u duši. Napisao sam tako još jednu ljubavnu pjesmu i želim da u njoj uživate, da vam da krila i da vam pruži zabavu u životu.”

Pjesma “Kajem se” osvanula je i u obliku sjajnog videospota iza kojeg stoji redatelj Igor Ilić, a uloge su odlično protumačili mladi glumci Ivana Šporčić i Mark Feyer.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana