Vrela glazbena suradnja vodećeg poljskog DJ-a – Gromee i rumunjskog dance fenomena – INNA u pjesmi “Cool Me Down”.

Gromee je oduševljen ovom suradnjom: “Sretan sam što smo INNA i ja snimili pjesmu “Cool Me Down” koju sada možemo ponosno podijeliti s cijelim svijetom. Nadam se da ćete se prilikom slušanja osjećati kao da ste na najboljoj ljetnoj zabavi!”.

Uzbuđena sam zbog suradnje s Gromee-em i nadam se da će vas ova pjesma pozvati na ples” uzvraća INNA.

Spot za “Cool Me Down” sniman je u režiji NGM Creative i u produkciji Loops production i danas je premijerno pušten na YT.

GROMEE

U glazbenoj zajednici u Poljskoj, Gromee je poznat kao “Hit-making machine” jer je čak deset njegovih singlova dostiglo platinastu nakladu u matičnoj zemlji, pri čemu na servisu Spotify ima 33 miliona streamova i 150 miliona pregledana You Tube kanalu. Gromee često surađuje s međunarodnim izvođačima kao što su Jasper Jenset i Asdis, s kojima je imao uspješne suradnje, a nastupao je kao headliner na brojnim glazbenim festivalima uz  imena kao što su: Mariah Carey, David Guetta, Elton John, itd. Svaki njegov singl boravio je na nacionalnoj Top listi Poljske, a neke od njegovih pjesama donijele su mu i internacionalno priznanje.

INNA

Jedna od najzanimljivijih pjevačica na svjetskoj dance sceni je rumunjska zvijezda INNA. Ona je utrla put ka globalnim glazbenim listama hitovima poput “Hot”, “Sun Is Up” i “Deja vu”, “Nirvana”, a surađivala je sa imenima poput Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magan, J.Balvin, Yandel i dostizala je vrhove top lista od Japana preko Meksika, Argentine, Španjolske, Finske, Poljske i Turske. U 2012. godini postala je prva europska pjevačica koja je dostigla milijardu pregleda na You Tube-u.  Njen aktualni singl “Flashbacks” bio je na prvom mjestu radijskih lista u rodnoj Rumunjskoj, Rusiji, Bugarskoj, Ukrajini, Turskoj, a prešao je milion streamova na servisu Spotify, odnosno 12 miliona pregleda na You Tube-u.

 

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana