Valentino Bošković predstavlja LP album sa sličicama “Velika Praska”!

Album Velika Praska bračkog astronauta Valentina Boškovića stiže na vinil, i to kao album sa sličicama! U izdanju kuće Mudri Brk, Praska je otisnuta na ekskluzivnom narančastom vinilu, a unutarnji omot je zapravo album sa samoljepljivim sličicama koje pričaju priču o “svemirskom carstvu” Valentina Boškovića. Album je izvorno objavljen krajem 2020. godine te donosi deset pjesama među kojima je i suradnja s TBF-om u “Adio, Trafikonte”.
“Bolje završit na ploči nego pod pločom”, izjavili su Branko Dragičević i Josip Radić, službeni biografi bračkog astronauta koji se lansirao u Svemir 1646. sa svemirske postaje na Vidovoj gori.
Likovi i motivi iz Valentinove pjesmarice, od don Sandrota preko Koneri Šona do Briana Maya, završili su kao likovi na samoljepljivim sličicama koje će se lijepiti u posebno dizajniranom unutarnjem omotu ploče. Za realizaciju te ideje i opremu albuma zaslužni su Kazinoti&Komenda: “Iako nam nije praska dizajnirati omote vinila, čast nam je što su nam Branko i Josip ukazali povjerenje da to napravimo. Namučili smo se, ali je vrijedilo za pravu stvar, a to je inovativan vid reprodukcije glazbe na ploči, oliti vinilu. S guštom ćemo bacit svoje stare fonografe u smeće i priključit se revoluciji u slušanju i poimanju glazbe!”.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana