Ty Dolla $ign u suradnji s Jhené Aiko i Mustardom, remiksom nadograđuje svoju uspješnicu “By Yourself”

Ty Dolla $ign prošle je godine predstavio svoj treći studijski album “Featuring Ty Dolla $ign”, na kojem je bilo 25 pjesama i mnogo suradnji s poznatim glazbenicima kao što su Kid Cudi, Post Malone, Kanye West, Anderson .Paak, Quavo, Lil Durk, Nicki Minaj, Big Sean, Roddy Ricch, Kehlani, Future, Young Thug i dr. Projekt se pokazao kao Ty-ov dosad najbolji projekt što dokazuje  četvrto mjesto na Bilbordu 200. Album se prodao u 44.000 primjeraka u prvom tjednu izdanja.

Danas Ty Dolla $ign uzima jednu od svojih uspješnica “By Yourself” te u suradnji s Jhené Aiko i Mustardom nadograđuje remiks uz pomoć Brysona Tillera.

 

U posljednjih nekoliko godina Ty je postao jedan od najtraženijih umjetnika u glazbenoj industriji, pojavljujući se na vrhovima ljestvica.  Bio je glasan i u pogledu aktualnih događaja prošlog lipnja kada se udružio sa Skrillexom i Antom Clemonsom za društveno i politički nabijenu pjesmu “You See It”.

Na jednom od prošlih nastupa, Ty $ je govorio kako se osjeća nakon postignutog zasluženog uspjeha te kako je biti urbani glazbeni umjetnik na zapadnoj obali i postići takvu komercijalnu razinu.

“Čast je i blagoslov predstavljati zapad, hraniti svoju obitelj i vraćati zajednici! Razumijete što govorim?” – rekao je Ty.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana