Tones And I priredila party iz noćne more u novoj pjesmi “Won’t sleep”

Nakon ogromnog uspjeha hit pjesme “Dance Monkey” iz 2019., australska pjevačica “Tones And I” predstvalja svoju prvu pjesmu u ovoj godini. Poznata po svojim zaigranim tekstovima, “Tones And I” ponovo unosi svoj specifičan potpis u novu jezivu pjesmu “Won’t Sleep”.

Mračni pop singl stigao je s jednako sablasnim video spotom. Spot počinje sa scenom u kojoj dvoje male djece lutaju lokalnom šumom u potrazi za ljetnikovcem u kojem se odvija opasna zabava. “Tones I ja”, potpuno preobražena u čudovište, poziva djecu da joj se pridruže na partyju. Pjevačica i grupa njezinih kolega plesnom koreografijom dižu spot na zavidnu razinu.

Opisujući svoju inspiraciju za pjesmu, “Tones  And I” je rekla:

“Uživala sam u pisanju ove pjesme i u poigravanju s produkcijom, basom i bubnjevima. To je pjesma o meni i mojim prijateljima i o našim kućnim zabavama tijekom lockdowna. Kad sam smišljala kako će izgledati video spot, pomislila sam u sebi: ‘Zamisli najluđu stvar ikad’ … i željela sam to ostvariti. Kao i kod većine mojih videozapisa, i u ovom postoji puno različitih likova pa sam iz tog razloga na snimanju još više uživala.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana