The Kid Laroi udružuje snage s Miley Cyrus u remixu hita “Without You”

The Kid Laroi ​​vraća se remixom pjesme “Without You”, platinasti singl iz njegove debitantske kompilacije “F*ck Love” (Savage) za 2020. godinu. Na Laroievom remixu gostuje Miley Cyrus, koja je i režirala glazbeni video.

“Volim ovu pjesmu koliko volim i svog novog prijatelja!” – napisala je Cyrus u tweetu. “Ovaj smo video snimili jedne večeri sredinom tjedna! Nazvali smo malog u 12 sati, rekao je “Dolazim za sat vremena”. I stvarno je došao.

“Sretan sam što ljudi mogu čuti “Without You” u ovoj verziji. To je stvarno ludo!” – rekao je Laroi za Entertainment Tonight. “Odrastao sam sa starijim rođacima gledajući Mileyinu emisiju Hannah Montana u kući moje tetke, pa mi se sve ovo čini nestvarno!”

Tijekom snimanja ovog remixa, Cyrus je 17-godišnjem umjetniku u usponu dala nekoliko savjeta o slavi i glazbenoj industriji. “Rekla mi je samo da budem koncentriran i da se ne uplićem puno u sva dodatna sranja”, podijelio je Laroi. “Samo ostani fokusiran na glazbu i stvaranje najbolje moguće glazbe.”

Očekuje se da će Laroi i Cyrus pjesmu izvesti 8. svibnja u programu Saturday Night Live. Cyrus se u četvrtak oglasila na Twitteru kako bi najavila njihov nadolazeći nastup na SNL-u.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana