Taylor Swift izbacila potpuno novu pjesmu “Mr. Perfectly Fine”

Taylor Swift izbacila je potpuno novu pjesmu “Mr. Perfectly Fine“, što je dovelo do izdanja “Fearless (Taylor’s Version)”, ponovnog snimanja njezinog albuma iz 2008.

Na Twitteru je Swift otkrila da je pjesma izvorno napisana 2008. godine tijekom njezine “Fearless” ere, ali nije ušla na album. “Mr. Perfectly Fine” vraća se na country pop zvuk i govori o slomljenom srcu i ispadima naizgled savršenog prosca.

“Gosp. savršeno lice/ G. Ovdje da ostane/ Gospodin pogledao me u oči i rekao mi da nikada neće otići “, pjeva Swift na otvaranju. Tekstovi se ubrzo preokreću u refrenu nakon što otkriju da savršeni čovjek nije sve što se čini.

“Pozdrav, gospodine, sasvim sam u redu. Kako je tvoje srce nakon što si slomio moje? Gospodin uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme, dušo. Pozdrav, gospodine ležerno okrutni. Gospodine, sve se vrti oko vas. Ja sam Miss bijede od tvog oproštaja. A vi ste gospodin Sasvim dobro “, pjeva.

Prošlog tjedna Swift je predstavila cjelovit popis pjesama za novu verziju “Fearless”, koja ima nevjerojatnih 27 pjesama, a na kojima sudjeluju umjetnici poput Keitha Urbana, Maren Morris i Jacka Antonoffa. Pored “Mr. Perfectly Fine”, ostale ranije neobjavljene pjesme uključuju “We Were Happy “,  “That’s When”, “Don’t You”, “Bye Bye Baby” i “You All Over Me” , koje je Swift ranije izbacila za obožavatelje.

Swift planira ponovno snimiti sve svoje prethodne albume u suradnji sa Scooter Braun’s Big Machine Records. “Fearless (Taylor’s Version)” prvi je put predstavljen u petak.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana