Tarapana bend predstavlja novu ljetnu pjesmu “Da nema me”

Bend Tarapana odlučio je publiku počastiti ljetnim hitom. Nakon ove pandemijske godine, odlučili su ući u eter veselom, svježom pjesmom koja je kao stvorena za ljetne pozornice.

Prva pozornica za pjesmu “Da nema me” je ona u Vodicama na ovogodišnjem CMC festivalu. Pjesmu je napisao Dušan Bačić koji stoji iza svih njihovih pjesama do sada, kao i iza brojnih hitova za Severinu, Željka Bebeka, Nedu Ukraden.

Kada smo razmišljali o tome kakvu pjesmu želimo u ovom trenutku, jednoglasno smo rekli onakvu kao da nastupamo svaki vikend. Upravo takvu pjesmu smo i napravili – ispričao je Frano Pehar, član benda i dodao: Želja nam je bila našoj publici pružiti odmak od loših vijesti, da na trenutak zaboravimo na sve ono ružno što nam je donijela prošla godina.

Pojašnjava da je za glazbenike prošla godina bila poslovno teška, ali da su je iskoristili na način da su izdali album prvijenac ‘Ja sam na te ponosan’ u duetu s Matom Bulićem. Album je mjesecima bio među najprodavanijim izdanjima i jedva čekamo priliku da se na tome našoj publici zahvalimo na koncertima, za koje postoji naznaka da će se održati ovo ljeto – ističe Frano, pjevač grupe. Spot za pjesmu ‘Da nema me’, snimili su u Rovinju. Njega je režirao Rok Maver, inače basist Tarapane, a  svoju ulogu i plesnu točku ima slovenska plesačica Tina Atanasovska.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana