Silk City feat. Ellie Goulding – New Love (Shane Codd Remix)

Irski DJ i producent Shane Codd prezentira svoj novi uradak remixom pjesme New love!

Pjesma “Get out my head” bila je njegov prvi glazbeni uradak koji je službeno izašao 25.5.2020. u suradnji s Polydor Records. Uspješnost pjesme dokazuje visoko peto mjesto na irskoj top ljestvici te izvanredno deseto mjesto na UK ljestvici.

Shane Codd ponovo iznenađuje remixom pjesme koju u originalu izvode Silk City feat. Ellie Goulding.

22. siječnja 2021. – Silk City, dobitnici Grammyja, vraćaju se na scenu s novom pjesmom “New Love” u suradnji s Ellie Goulding. Riječ je o njihovom prvom singlu nakon 2018. godine koji potpisuju s Columbia Records.

Silk city tvore Diplo i Mark Ronson. Nakon desetljeća prijateljstva, dvoje umjetnika 2018. godine ušlo je u studio kako bi ujedinili house, disco i dance zvukove koji su im bili inspiracija kroz njihove glazbene karijere.

“Uvijek se želim vratiti u studio s Markom”, rekao je Diplo. “Od osnutka Silk City-a konstantno razmjenjujemo ideje i sada smo konačno našli vremena da neke od njih oživimo. Izašli smo u javnost s klasičnom house pjesmom, a Ellie je bio toliko ljubazan da posudi svoj glas.”

“Volim glazbu koja nastaje kada smo Wes i ja zajedno”, rekao je Ronson. “Pruža mi drugačiju vrstu sreće od svega na čemu trenutno radim. Poznajem Ellie više od deset godina i sjajno je da napokon možemo nešto raditi zajedno. Njezin glas ima tako čist ton da odskače od svega.”

“Marka i Wesa poznajem deset godina i činilo se ispravnim da napravimo pjesmu zajedno u vrijeme kada nam svima treba ples i sloboda pa makar to bilo samo u našim kuhinjama,” rekla je Goulding. “Pjesma govori o tome kad gubiš sebe, nemaš potrebu biti viđen, znajući da netko koga si imao može biti sretan i bez tebe. Osnovni koncept je da plešeš sam i nemaš potrebu da te netko vidi. ”

 

 

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana