Saxe nas časti potpuno novim singlom “Like That”

Nakon što je dobio nominaciju za Grammyja za pjesmu godine za “If the World Was Ending”, kao i pet nominacija za JUNO, napokon je došlo vrijeme da JP Saxe najavi svoj debitantski album “Dangerous Levels of Introspection”.

Prvi LP album kantautora bit će dostupan 25. lipnja. Kako bi proslavio, Saxe nas časti potpuno novim singlom “Like That”.
Dok su se prethodni singlovi “A Little Bit Yours” and “If the World Was Ending” bavili slomljenim srcem i neizvjesnošću, “Like That” govori o postojanoj ljubavi. Pjesma započinje s vrlo malo produkcije, samo akustične gitare, klavir i Saxeov vokal. Navodeći sve stvari koje njegovu partnericu čine onim što je, Saxe uistinu prihvaća i voli svaku od njenih osobina.

Saxe opisuje razne situacije u kojima je shvatio koliko je posebno biti bezuvjetno voljen i podržavati nekoga kroz dobra i loša vremena. Oslobađajuće je znati da se uz nekog možete raspasti i on će biti tamo da pokupi komade – vaše komade, kad to bude potrebno. Imati na koga se osloniti je prekrasno, a pjesma izvrsno opisuje kako vas ta spoznaja može iznenada pogoditi i odnijeti poput uragana.

“Like That” također se čini prikladnim odgovorom na pjesmu Saxeove partnerice Julije Michaels “Little Did I Know”. Obje govore o tome kako su jedno drugom uspjeli promijeniti osjećaje i mišljenje o ljubavi. Oni se dobro podudaraju u svom talentu. Stručno dočaraju emocije i ranjivost kroz neočekivane melodije i okrete fraza. Ne uspijeva svaki umjetnik uzeti povećalo prema vlastitim osjećajima i pokušati to prevesti. Ipak, nema sumnje u činjenicu da će Saxeov debitantski album “Dangerous Levels of Introspection” tekstualno i zvučno biti jednako zadivljujuć.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana