Poslušajte Tones and I i njezin novi singl “Cloudy day”

Tones And I objavila je njezin drugi novi singl za ovu godinu, poletnu pjesmu pod nazivom “Cloudy Day”.

Podijeljena danas (11. lipnja), pjesma podsjeća na njezin singl “Fly Away” iz 2020. godine. Velika limena glazba i ritmično pljeskanje dodaju gospel osjećaj pjesmi koja je također stigla zajedno s animiranim glazbenim spotom.

U njemu animirana Tones putuje kroz topao svijet, zatamnjen zalaskom sunca. Tu je i klimanje glavom njenom pokojnom prijatelju Benu “T” Tournieru, koji je preminuo u prometnoj nesreći početkom ove godine.

“Nakon što je moj prijatelj T preminuo, borila sam se da napišem bilo kakve sretne pjesme ili barem one koje su mi se samo svidjele”, rekla je Tones, pravim imenom Toni Watson, o pjesmi.

„Našla sam se s prijateljem koji mi je rekao ovu izreku svoje pokojne mame -„Na oblačan dan, pogledaj u nebo i pronađi sunce. “Znala sam da to želim koristiti kao tekst i sljedeći put kad sam otišla u studio napisala sam “Cloudy Day“.

Nova pjesma pojavit će se i na njezinom nadolazećem albumu ‘Welcome To The Madhouse’, kojeg je najavila putem društvenih mreža početkom ovog tjedna. Na albumu će se naći i njezino prethodno izdanje iz 2021. “Won’t Sleep”.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana