Pjevačica i kantautorica Leony predstavlja svoj novi singl “No More Second Chances”

Njezin posljednji hit “Faded Love” postigao je zavidne rezultate. Iako rezultati govore sami za sebe, za 23-godišnju pjevačicu i dalje se sve čini nadrealnim: “Ovo je još uvijek neopisiv osjećaj! Nadala sam se da će pjesma uspjeti, ali nikada nisam mislila da će tako dobro proći! Osjećaj je kao da se ostvaruje san male Leony “.

Njezin novi singl “No More Second Chances” definitivno ima sve što je potrebno za nastavak tog uspjeha. Ideja za pjesmu potekla je iz nove verzije Beethovenove “Za Elisu”, koju je njemački dizajner zvuka Vincent Lee proizveo nekoliko mjeseci ranije. Leony i njezin tim već su dugo razmišljali o preradi klasične melodije i kad je Vincent odustao od svoje verzije, sve je kliknulo i rodila se pop verzija “Per Elise”.

Za razliku od originala koji je svirao na klaviru, verzija “No More Second Chances” svira se na gitari: “Dugo sam se šalila kako bi bilo cool dodati pjesmu solo gitare u pjesmu. Smatrali smo da originalni klavir baš ne odgovara pjesmi, a budući da je “Faded Love” također imao zvuk gitare, odlučili smo ovu melodiju svirati i na gitari. Odmah sam znala da imamo nešto posebno.”

“No More Second Chances” govori o on-off vezi. Oboje znaju da je kraj neizbježan, ali svejedno drže do svojih osjećaja i vremena koje su proveli zajedno – dajući vezi iznova i iznova “drugu priliku”.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana