PJESMA “KAD MISLIM NA TO” NASTALA U KOLUMBIJI. NATALI DIZDAR PRISJETILA SE JAKO TURBULENTNE GODINE

Natali Dizdar napokon je našla vremena i za novi samostalni singl “Kad mislim na to”. Pjesmu potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik, a za video spot u maniri ‘susreta treće vrste’ zadužen je bio redatelj Dinko Šimac.

“Ovu pjesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na ljeto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vrijeme. Cijela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, s puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osjećaj prati i ovu pjesmu.” objašnjava nam Natali kako je pjesma nastala. “Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pjesme jer sam htjela vidjeti u kojem će smjeru ići moj sljedeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti – EP”, tvrdi Natali Dizdar.

 

Futuristički spot u kojem Natali susreće neku neobjašnjivu vanzemaljsku silu osmislio je Dinko Šimac poznat po svojim nadrealnim animacijama i posebnim vizualnim efektima. Dinko je tako uspio prikazati dva lica Natali Dizdar, jednu ‘ovozemaljsku’, i jednu ‘vanzemaljsku’.

“Super mi je bilo raditi sa Dinkom, sviđa mi se koncept koji je zamislio s ‘bliskim susretom’ i hologramima koji dočaravaju odlazak u neku drugu dimenziju, a osim toga drago mi je da sam konačno sjela i za klavir u ovom spotu”, kazala je o tim iskustvu glazbenica.

Izvor: gloria.hr

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana