Novi singl Letećeg odreda “Možda postanemo bolji ljudi”

“Možda zbog ovog postanemo bolji ljudi, više humani nego ikad. Možda se osvijestimo da smo svi isti i da nema razlike. Jer smo svi jedno i trebali bismo tako postupati. Možda konačno isplivaju prave životne vrijednosti. Pa osvijestimo životne prioritete i vratimo se njima. Vratimo se sebi i onima koje najviše volimo. I vrijeme sa njima više nikad ne shvatimo zdravo za gotovo.”

Bez obzira što je iza Letećeg odreda karijera duga 30 godina, kreativni zamor za njih ne postoji, pogotovo kada je u pitanju konstanta benda, frontmen i autor Denis Dumančić. Novi singl Letećeg odreda “Možda postanemo bolji ljudi” novo je autorsko djelo Denisa koji s Fayom supotpisuje tekst, a sa Simba Musicom i aranžman.

“Vjerujem da je ovo vrijeme velikog buđenja. Nove stvarnosti koja će se izroditi iz svega ovoga. Nekih novih nas. Nadam se u što većem broju… Koji nećemo bezglavo juriti u stresnom ritmu života za još više ovoga ili onoga. Koji ćemo se više posvetiti svom zdravlju i zdravlju ove divne planete koja je konačno prodisala. Koji ćemo shvatiti da nije sve u materijalnom i da je potreban balans da bismo počeli kvalitetno živjeti. I tko zna… Možda ovo vrijeme donese više oprosta. Više empatije. Više razgovora sa onim do sebe. Više topline u naše odnose… Tko zna. A trenutno najviše što možemo učiniti je biti odgovorni pojedinci. I vjerovati u najbolji ishod.
Čuvajte sebe i svoje, dragi moji.”

Videospot koji je ispunjen dinamičnim kadrovima i u kojem članovi Letećeg odreda šetaju ulicama Zagreba potpisuje Tomislav Pović. “Možda postanemo bolji ljudi” pjesma je s kojom će se Leteći odred pojaviti na CMC festivalu u Vodicama ove godine. Denis i ekipa tako će se još jednom vratiti na popularnu vodičku pozornicu ovoga ljeta.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana