Nizozemski DJ R3HAB u suradnji s Jolin Tsai predstavlja dance-pop hit “Stars Align”

Nizozemski DJ i producent R3HAB predstavio je još jedan dance-pop hit pod nazivom “Stars Align”, gdje je udružio snage s najprodavanijom pjevačicom Mandopopa Jolin Tsai.

Nismo ni na kraju prvog kvartala godine, a R3HAB je već objavio 5 fantastičnih melodija iz svog studija, uključujući neke zapanjujuće suradnje s umjetnicima kao što su W&W, Timmy Trumpet i Dada Life. Već imenovan najotkrivenijim umjetnikom na Spotifyu, umjetnik planira nadograditi svoj industrijski uspjeh od 2020.

Stars Align izuzetno je energična dance-pop melodija koja se smjestila između tvrdih groovy zvukova R3HAB-a i Jolinovih poletnih emotivnih vokala. Potpuno novoj dimenziji u produkcijskom stilu R3HAB-a doprinosi Jolin, koja je u 19 godina dugoj profesionalnoj karijeri objavila 13 studijskih albuma, a time zaslužila i neke od najprestižnijih naslova u industriji, uključujući i „Najboljeg azijskog umjetnika“ (2015. ).

Suradnja je predstavljena tijekom proslave treće godišnjice PUBG-a (PlayerUnknown’s Battlegrounds), gdje je R3HAB igrao epski set u igri praćen posebnim show-mečom slavnih. Evo što je R3HAB rekao o singlu:

“Uvijek težim pomicanju granica i istraživanju različitih žanrova. Jolin se osjeća isto, ipak je jedan od glavnih predstavnika u Mandopopu. Energično mi je raditi s umjetnicima koji znaju da je samo nebo granica, a “Stars Align” je potvrda zajedničke vizije. Dugogodišnji sam igrač PUBG-a, pa je čast podijeliti pjesmu s ovom zajednicom. Nadam se da će ova pjesma biti sretna zvijezda za sve igrače, slušatelje i obožavatelje koji uživaju u njoj. “

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana