Niall Horan i Anne-Marie udružili snage u novoj pjesmi “Our Song”

Glazbenici Niall Horan i Anne-Marie rekli su da su svoju novu suradnju “Our Song” napisali i snimili u samo dva sata. U duetu se radi o tome da s partnerom imate svoju posebnu pjesmu koju zamrzite kad prekinete.

Anne-Marie je rekla da je smislila koncept pjesme jer ne može slušati pjesmu koja je podsjeća na bivšeg partnera, kojeg sada mrzi. “Kad sam bila na putu do studija, na radiju se pojavila zajednička pjesma bivšeg i mene, kojeg sada mrzim, i ne mogu je više slušati, a da ne stisnem zube.”

“Pomislila sam u sebi, koliko ljudi ima tu jednu pjesmu koja je bila njihova pjesma u vezi, a sada je ukaljana?

“Otišla sam u studio i rekla Niallu: “Zamisli ovo”, a on je uzeo gitaru, počeo svirati onaj riff koji se čuje u pjesmi i riječi su samo izlazile iz nas. Snimili smo je i napisali za dva sata. ”

Na pitanje je li to najbrže što je ikad napisao pjesmu, Niall se nasmijao i rekao da je pjesmu napisao u 10 minuta. “Pjesmu sam napisao za otprilike 10 minuta, ali to je zato što sam točno znao što želim reći. To može biti 10 minuta, dva sata, a znao sam provesti i oko šest mjeseci pišući pjesmu na svom posljednjem albumu. Može trajati koliko god želite. Imali smo veliku sreću da je Anne-Marie imala taj koncept koji je bio vrlo primjenjiv.”

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana