Neponovljiva Neda Ukraden s čak tri pjesme najavila novi studijski album

Neda je nezaustavljiva i neponovljiva, a njezina publika oduševljenja novim pjesamama: “Jednom kada ovo prođe”, “Gdje ćemo za praznike” i “Muchas Gracias”. Najave su to njezinog novog studijskog album “Jednom kada ovo prođe” na kojem će se naći trinaest pjesama koje publika već dobro zna.

Regionalna diva Neda Ukraden pred samo ljeto obradovat će nas novim studijskim albumom koji njezina publika s nestrpljenjem iščekuje. Predstavljanje albuma “Jednom kada ovo prođe” održat će se na CMC festivalu u Vodicama, a uskoro će se naći i na svim dostupnim streaming platformama.

Treći najavni singl “Muchas Gracias” autorski potpisuje Nemanja Antonić. Ova atraktivna pjesma temperametnog latino ritma također je novina u njezinoj bogatoj karijeri. Pjesma je bila inspirativna za cijelu ekipu, a osim glazbene, Neda je i po pitanju garderobe i frizure doživjela pravu transformaciju – pred vama je jedna potpuno nova Neda!

Za sva tri videospota zaslužan je njezin već dokazani ‘dream team’ na čelu s redateljem Dejanom Milićevićem. Spotovi su snimani u jednom od najvećih regionalnih studija, s desetinama statista i plesača. Čak su za potrebe pjesme “Muchas Gracias”, zahvaljujući ljubaznosti meksičkog veleposlanstva, osigurani i originalni meksički kostimi.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana