MC Blitzy, Nicole Scherzinger i Luis Fonsi zajedno u novom singlu ‘She’s Bingo’!

Međunarodne superzvijezde Luis Fonsi i Nicole Scherzinger prvi put surađuju, udružujući se s producentom MC Blitzyem na hitu “She’s Bingo”.

Nije jedna, već tri međunarodne super zvijezde! Nicole Scherzinger i Luis Fonsi , udružuju se s producentom MC Blitzyem radi eksplozivnog novog spota i pjesme “She’s Bingo”.

Novi moćni dvojac Scherzinger – Fonsi, koji po prvi puta surađuje, u zabavnom spotu obilazi cijeli svijet pa ih se tako može vidjeti u različitim gradovima kao što su New York i Tokio. Zanimljivo je da je cijeli video snimljen u Miamiju za vrijeme COVID-a.

Oba umjetnika imaju neporecive i jedinstvene talente s ogromnom kolekcijom profesionalnih uspjeha. Scherzinger je pjevačica jednog od najpopularnijih djevojačkih sastava, “The Pussycat Dolls”. Postigla je globalni uspjeh s više singlova koji su se našli na prvom mjestu glazbenih ljestvica.

Portorikanski pjevač Fonsi, jedan je od najodlikovanijih glazbenika u industriji s preko 22 godine umjetničke karijere, što mu pomaže u statusu jednog od najvažnijih latino umjetnika naše generacije.

Bilo je krajnje je vrijeme da se ove dvije moćne snage udruže u pjesmi u kojoj svi možemo uživati!

“Volim pisati i producirati, ne samo pjevati i izvoditi, i zaista sam bio sretan što su mi dopustili da dam svoj doprinos  pjesmi. Trebamo ples i radost u svom životu, trebamo to sada više nego ikad. Produkcija je nevjerojatna, setovi – ne želim koristiti riječ iznenađenje jer sam znao da imam posla s nevjerojatnim ljudima, ali jako sam iznenađen. To je samo priča o putovanju svijetom – ishod će biti nevjerojatan za sve. “- rekao je Luis Fonsi.

Suradnju je organizirala najpopularnija svjetska Bingo igra s besplatnim igrama, Bingo Blitz, koju dnevno igra preko milijun igrača.

“Snimila sam puno glazbenih spotova, ali ovo je na drugoj razini. Fonsi je cijeli projekt učinio lakim i zabavnim. Kad razmišljam o Bingu, natjera me da razmišljam o svojoj obitelji jer sam ga igrala sa svojom obitelji dok sam odrastala i to je super zabavno. “- rekla je Scherzinger.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana