Lukas Graham predstavlja novu emocionalnu pjesmu “Happy for you”

Lukas Graham započinje novu glazbenu eru svojim prvim izdanjem u 2021. godini, “Happy For You”, moćnom himnom za sva slomljena srca. To je pjesma koja će vas ostaviti sa suzama u očima. Lukasova glazba je prekrasno emocionalna i uvijek će vas ostaviti u čudu. Ova pjesma je za one koji su ostali u vezi, za one kojima je slomljeno srce, a uspjeli su to nekako prebroditi.

“To je pjesma o onoj strašnoj situaciji “što ako se dogodilo najgore”, a nismo bili zajedno. Želio bih da bude sretna što god to podrazumijevalo, a kada bi joj želio nesreću, je li to onda ikad bila prava ljubav? Ili je to bila samo zaljubljenost i želja? “Happy For You” pokušava opisati osjećaj slomljenog srca nakon prekida, prepoznajući poteškoće i borbu onoga “ostavljenog”.

To je pjesma s kojom se mnogi mogu povezati i jedno od najboljih Lukasovih djela do danas. Od uvjerljivog klavira, do Lukasovog prekrasnog vokala, ova je pjesma remek-djelo. Lukas se udružio s multi-GRAMMY nominiranim i BRIT-om nagrađivanim produkcijskim triom TMS – zapaženim po produkciji filma “Someone You Loved” Lewisa Capaldija.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana