Lady Gaga predstavlja remix album „Dawn Of Chromatica“!

„Dawn Of Chromatica“ novi je željno iščekivani remix albuma „Chromatica“ jedne od najprogresivnijih mainstream pop umjetnica Lady Gage. Riječ je o kolaborativnom projektu dugom 14 pjesama u čijoj su kreaciji sudjelovala imena poput Ashnikko, Dorian Electra, Bree Runway, Charli XCX i mnogih drugih. „Dawn of Chromatica“ remix album predstavljen je 3. rujna te je od tog dana postao dostupan na mnogim glazbenim servisima. Album nosi nove vizije i verzije Gaginih pjesama sa šestog studijskog albuma “Chromatica” koji je izašao na ljeto 2020. Obrađeni su brojni hitovi poput „Stupid Love“, „911“ i „Rain On Me“ na kojem se Gagi pridružila Ariana Grande, a koju potpisuju Coucou Chloe, Arca i Charli XCX s A.G. Cookom dok su pjesmu „Sine From Above” na kojoj gostuje Elton John za „Dawn of Chromatica“ remiksirali Chester Lockhart, Mood Killer & Lil Texas.

„Pozivam vas da plešete uz ovaj album koji je posveta mladim umjetnicima diljem svijeta. Umjetnici su to koji vide i osjećaju svijet i te osjećaje unose u nešto veće od svih nas: glazbu. S ljubavlju, LG.” stoje riječi posvete koje je Lady Gaga uputila svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

I na ovom glazbenom projektu, kao i na albumu “Joanne” iz 2016. godine, Lady Gaga je surađivala s renomiranim producentom Bloodpopom.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana