KSI, YUNGBLUD i Polo G s pjesmom “Patience” poletjeli ravno na broj 1 službene britanske top 40 ljestvice

KSI je proslavio svoj treći broj jedan singl u posljednjih sedam mjeseci na britanskim top ljestvicama. Pjesma “Patience”, u suradnji s YUNGBLUDom i Polo G-em, debitirala je na vrhu ljestvice “The Official Big Top 40”.

KSI i YUNGBLUD pridružili su se voditelju Wilu Manningu preko Zooma, koji je uzbuđenom dvojcu otkrio velike vijesti. “Patience” je u samo dva dana pobijedila konkurenciju i osvojila trofej. KSI je prošle godine bio na prvom mjestu sa svojim skladbama “Lighter” u kolovozu i “Really Love” u listopadu.

 

“Prolazili smo kroz promjene…”

“Ova pjesma je vrlo pogodna za sve što trenutno proživljavamo i što smo sve zajedno proživjeli tijekom ovog lockdown-a.”- kaže KSI. “S YUNGBLUDovom energijom i stilom Pola G-a donosim vam još jednu uspješnicu u kojoj ljudi mogu uživati. “Tako sam nevjerojatno ponosan što sam imao priliku surađivati s obojicom glazbenika. Znao sam da želim surađivati s YUNGBLUDom kad sam ga gledao kako prvi put nastupa na prošlogodišnjim dodjelama NME. Zajedno s Polo G-em stvorili smo apsolutni hit i jedva čekamo da ga izvedemo uživo na pozornici. Bit će to posebno. ”

YUNGBLUD dodaje: „KSI je umjetnik koji je u glazbu ušao na netradicionalan način. Nešto s čim se svakako mogu povezati! Imao je nešto za reći kad ga nitko nije slušao, a na kraju je to glasno rekao i povezao se s milijunima ljudi, a oni su uzvratili.”

“Naravno, svakako bi surađivali u nekom obliku. Postao mi je stvarno blizak prijatelj, a najdraža stvar na svijetu mi je stvarati glazbu s prijateljima. Imati Pola uz sebe apsolutna je čast, on je pravi buntovnik, njegova individualnost blista, a ja sam veliki obožavatelj. Ova pjesma govori o tome da vam treba vremena za obradu onoga što se događa oko vas, o tome da trebate sekundu da biste jednostavno postojali. Ne morate znati što slijedi, samo pokušajte biti prisutni svaki dan. Mislim da je ovo poruka s kojom se svi sada možemo povezati.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana