Klapa Puntamika predstavlja pjesmu “Škuribanda”

Klapa Puntamika veselo predstavlja novu pjesmu “Škuribanda”, u izdanju Croatia Recordsa. Zadarski “tići” s ponosom najavljuju ponovni nastup na najvećem regionalnom festivalu, trinaestom CMC festivalu u Vodicama, u lipnju ove godine.


Za glazbu najnovije pjesme nastale u DMD Glazbenoj Manufakturi zaslužan je Denis Maričić Dendo, koji s Markom Dunatovom supotpisuje i stihove. Aranžman potpisuje Saša Gajićvokalni aranžman Jure Perica, a audio produkciju Tomislav Pehar, u čijem je studiju Music 4 life pjesma i snimljena. Gitare svira Zlatko Brodarić, a violinu jednako virtuozno Domagoj Bašić. Predivnoj Ani Colić povjerena je ženska uloga u spotu. Ana je nosila dizajnersku haljinu Božene Bratović Smolić iz Becha designa, a za šminku su se pobrinule Matilda Grbić i Anita MaričićIzvršni producent pjesme i spota je voditelj klape Denis Maričić Dendo.

Jako lijepo iskustvo bila je suradnja s mladim redateljem Tonijem Mađerićem i njegovim asistentom Franom Hrabrovom iz Limitless Productiona,  a u spotu su, uz zanosnu Anu Colić, svoje mjesto našli i plesači Larisa Zonka i Danijel Stošić, u koreografiji Tiziane Simeon i plesne škole Tormenta Latina iz Zadra te posebno lijep “old timer” automobil Predraga Dade Bjedova.

Predivna pozornica za spot opet su bili Vrsi, od samoga središta mjesta, do plaža i vrškog Lovrana. Snimanje su izdaleka pratili i stranci, a slučajna prolaznica pitala je člana klape što znači “škuribanda”. Upregnivši svoje znanje engleskog, tenor Tomislav Ljubičić je pomislio: “Škuro je dark (mrak), banda je side (strana), dakle dark side…” Ne rekavši ništa od onoga o čemu je razmišljao, veselo je zavrtio glavom i rekao: “A ne, ne gospođo, ne more vam se to prevesti, to se samo čini, od gušta!

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana