Kiki Rahimovski novu je pjesmu posvetio svojoj ljubavi!

Kristijan Rahimovski posvetio je novu pjesmu “Sonja” nevjenčanoj supruzi s kojom je prije 11 mjeseci dobio kćer Viktoriju.

“Mnogo toga nas je vodilo jedno drugom, ali trebalo je proći dosta vremena da se spojimo. Nikad u životu nisam bio sretniji jer me Sonja vratila u život. Osvojila me svojom jednostavnošću, iskrenošću i prirodnošću kakva se rijetko viđa. Ona je žena za cijeli život, kako kaže jedna moja pjesma.” – rekao je Kiki.

“Dragi prijatelji, iznimno sam sretan što vam mogu predstaviti svoj novi singl, za mene vrlo posebnog imena „Sonja“. Pjesmu sam posvetio svojoj velikoj ljubavi Sonji koja mi je podarila kćerkicu Viktoriju, koja mi uz moja dva sina (Filipa i Davida) neizmjerno mnogo znači. Pjesma izlazi povodom godišnjice naše veze. Ljudi, čuvajte sebe i svoje obitelji u ova teška vremena i pjevajte sa mnom: „Nema reprize“, živite sad!”

Kao i svi glazbenici, Kiki se jako zaželio publike i koncerata. “Moramo nastaviti raditi, moramo ostati jaki i zdravi i sve će doći na svoje. Ja se borim pjesmom i želim pozitivnu energiju ove pjesme podijeliti sa svojom pulikom”

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana