Katy Perry i pokemon Pikachu u novom spotu za pjesmu “Electric”

Pjevačica Katy Perry izbacila je svoj novi singl “Electric”, a video za novu pjesmu uključuje vrlo posebnog gosta, zvijezdu “Pokemona” Pikachua!

U spotu za pjesmu “Electric” Pikachu i Katy Perry posjećuju svjetionik koji ih odvodi u prošlo vrijeme kako bi promijenili prošlost pjevačice. Vidimo mladu Katy Perry koja je nezadovoljna i nesigurna nastupajući na pozornici uz gitaru. Perry iz sadašnjosti i Pikachu tada mijenjaju stvarnost gurajući tinejdžersku verziju pjevačice da uđe u talent show i pomažu joj da otkrije slatku vintage jaknu koju će nositi na nastupu. Mlada Perry, prirodno, pronalazi unutarnju snagu i samopouzdanje, što dovodi do uspješne glazbene karijere.

“Electric” Katy Perry samo je jedna komponenta glazbene proslave tvrtke Pokémon Company povodom 25. godišnjice franšize Pokémon. U projektu se pridružila umjetnicima kao što su Post Malone (koji je izveo animirani koncert s Pokémonom tijekom kojeg ga je spalio Charizard) i J Balvin za glazbeni projekt poznat kao “Pokémon 25: The Album”. Taj digitalni album bit će objavljen kasnije ove godine i sadržavat će 14 pjesama nadahnutih Pokémonima.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana