Justin Bieber tematski se obukao u novom spotu za pjesmu “Peaches”

Justin Bieber objavio je svoj šesti studijski album naziva “Justice”. Na albumu će se nalaziti prethodno objavljene pjesme “Holy” u suradnji s Chance The Rapperom, “Lonley” u suradnji s Bennyjem Blancom i pjesma “Anyone”.

Najavljujući album, Bieber je na Instagramu napisao da mu je cilj stvarati glazbu koja će stvoriti osjećaj ugode. Raditi pjesme s kojima se ljudi mogu poistovjetiti i povezati, kako se ne bi osjećali usamljeno. Patnja, nepravda i bol u ljudima mogu probuditi osjećaj bespomoćnosti. Glazba može biti dobar način na koji podsjećamo jedni druge da nismo sami. Znam da ne mogu jednostavno riješiti nepravdu stvaranjem glazbe, ali znam da ako svi damo svoj doprinos koristeći naše talente, bit ćemo znatno povezaniji i složniji. Na ovaj način i ja dajem mali doprinos. Svoj doprinos. Želim nastaviti razgovor o tome kako bi pravda trebala izgledati kako bi naše rane što prije zacijelile.

 

Osim što je izbacio novi album, Justin Bieber predstavio je i glazbeni spot za svoj najnoviji singl “Peaches” na kojem surađuje s Danielom Caesarom i Giveonom. Bieber se sportskim odijelom poznatog i slavnog dizajnera Richa Fresha tematski približio pjesmi.

“Prije nekoliko tjedana dobio sam e-mail poruku od Karle Welch u vezi s odijelom za Bieberov nadolazeći spot. Odijelo je trebalo biti gotovo u roku dva dana. Justin mi je jedan od najdražih pa sam to svakako namjeravao ostvariti, a Karla je imala veoma jasnu viziju – vintage koncept i naglasak na boji breskve”, rekao je dizajner.

“Ovo je bilo besprijekorno iskustvo. Volim eru 80-ih, ali ako ćete raditi koncept breskve, morate biti predani i ići do kraja” – dodao je.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana