Izvor: radio1

Justin Bieber predstavio novi singl “Hold On” i najavio šesti studijski album

Justin Bieber je fanove diljem svijeta ugodno iznenadio potvrdom objave novog studijskog albuma koji dodatno najavljuje i objavom singla “Hold on”.

Nakon tjedana i tjedana nagađanja, Justin Bieber je fanove diljem svijeta ugodno iznenadio potvrdom objave novog studijskog albuma! Album naslova “Justice”, stiže nam točno 19. ožujka! Novi album dodatno najavljuje i objavom novog singla “Hold On”.

Objava pjesme popraćena je i videospotom u kojem mu se pridružuje glumica Christine Ko. Video je u nekoliko dana od objave prešao brojku od 14 milijuna YouTube pregleda, a dosegnuo je i YouTube trending listu u Hrvatskoj.

Album “Justice” bit će za Justina Biebera šesto po redu studijsko izdanje. Iako još uvijek nije poznat detaljan popis pjesama, za sada znamo da će album sadržavati dosadašnje singlove “Anyone“, “Lonely” ft. Benny Blanco, “Holy” ft. Chance The Rapper te najnoviji “Hold On“.

“U vremenu kada je puno toga krivo na ovom našem oštećenom planetu, svi žudimo za ozdravljenjem te pravdom za čovječanstvo. Prilikom rada na ovom albumu, cilj mi je bio stvoriti glazbu koja će pružiti utjehu; napisati pjesme s kojima će se ljudi moći poistovjetiti te povezati” riječi su kojima je Justin Bieber najavio novi album te nadodao: “Glazba nas može podsjetiti da nismo sami, glazba nas može povezati.“

Novi album nasljeđuje izdanje “Changes”, objavljeno u veljači prošle godine, s kojim se Justin Bieber našao i među nominiranima za ovogodišnju dodjelu nagrade Grammy. S albumom je nominiran u kategoriji Best Pop Vocal Album, singl “Intentions” ft. Quavo nominiran je u kategoriji Best Pop Duo/Group Performance, dok se sa zaraznim singlom “Yummy” našao među nominiranima u kategoriji “Best Pop Solo Performance”.

Izvor: radio1

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana