Julia Michaels predstavlja prekrasnu baladu “LITTLE DID I KNOW”

Julia Michaels, umjetnica nominirana za Grammy, izdaje novu emocionalnu baladu “Little Did I Know” koju je napisala u suradnji s JP Saxeom.  Na oduševljenje kritičara, prošli je tjedan izbacila i novi album “Not In Chronological Order”.

U posljednjih nekoliko godina ni jedan autor nije imao veći utjecaj na preoblikovanje pop glazbe od Julije Michaels čiji je pogled na ljubav, gubitak i život svakako zaslužio katapultiranje u prvi plan glazbene industrije. Julia je kroz posljednje desetljeće usavršavala svoj zanat surađujući i pišući za najveća imena glazbene scene. Tako je obožavateljima pružila pjesme koje će zasigurno obilježiti čitavu generaciju.

“Pisanje ove pjesme s osobom koju volim pomoglo mi je da shvatim da mogu napisati prekrasnu pjesmu o ljubavi, a da je ne izvodim s osjećajem averzije”, kaže Julia.   „Snimanje spota za mene je bilo nevjerojatno ranjivo, jer kad sam napisala ovu pjesmu, povezala sam je s osobom koja mi mnogo znači. Međutim, kad sam snimala glazbeni video, urednik Blythe Thomas napravio je zrcalni zid i prisilio me da sebi pjevam ove riječi. Mislim da nikada nisam bila toliko ljubazna prema sebi, i to me plašilo. Sve te emocije u tom videu nevjerojatno su stvarne. Ako me ovaj proces ičemu naučio, to je da ponekad nismo toliko ljubazni prema sebi kao što bismo trebali biti. Zahvalna sam što sam doživjela ovaj trenutak i nadam se da će obožavatelji proživjeti ovu pjesmu na poseban način kao što sam i ja.”

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana