“Još ti ljubav dugujem” nova je pjesma Saše Hindića

Saša Hindić, zagrebački pjevač i gitarist, predstavlja novu pjesmu “Još ti ljubav dugujem” za koju uz Gorana Bubala potpisuje tekst dok je autor glazbe Goranov sin Vedran Bubalo.

Sašina pjesma govori o neuzvraćenoj ljubavi, a sve je to u videospot pretočio Tomislav Fiket. Osim Saše, na samoj pjesmi su radili i vrsni aranžer i producent Josip Cvitanović te dva vrhunska gitarista, Muris Varajić i Dragomir Herendić Dragianni koji su pokazali svoje umijeće u svakom odsviranom tonu.

Saša Hidnić i Goran Bubalo udružili su autorske snage u jednu jaku ljubavnu priču, u ovom slučaju o neuzvraćenoj ljubavi muškarca prema ženi. Pjesma je prožeta dubokim osjećajima, sjećanjem na jednu zaboravljenu ljubav, razlozima prekida i kajanjem. Mladi nadareni glazbenik Goran Bubalo s osjećajem je tekst pretočio u glazbu. Osim spomenutih Murisa i Dragiannija u pjesmi se pojavljuje i jedan od najboljih saksofonista, Arsen Ereš, koji je pjesmu obogatio svojim prepoznatljivim zvukom.

 

Redatelj Tomislav Fiket slikom je zaokružio cijelu priču dočaravši lutanje i sjetu glavnih aktera, istaknuvši glavnu glumicu Ileanu Đukić. Osim kadrova koji dočaravaju lutanje gradom, spot je obilježio i ambijent kazališta Luda kuća, koji vode Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro. U jendom trenutku glavna akterica sjedi sama u kazalištu dok Saša s bendom pjeva samo za nju.

Saša Hindić glazbom se bavi od svoje petnaeste godine, a surađivao je s mnoštvom poznatih imena od kojih izdvajamo Željka Bebeka, Dadu Topića, Zrinka Tutića, Alku Vuicu, Miroslava Rusa, Željka Samardžića i druge. Na glazbu oduvijek gleda kao na medij koji ga povezuje s ljudima i ulazi u njihove duše i srca. Prvi album “Sami smo na svijetu” objavio je 1997. godine za izdavačku kuću Crno-bijeli svijet, a posljednji singl “Uspomene”, duet sa Željkom Samardžićem, objavio je pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records 2016. godine.

Izvor: Croatia Records

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana