Imagine Dragons predstavlja novi singl i spot za pjemu “Follow You”

Imagine Dragons objavili su novi glazbeni video za pjesmu “Follow You” u suradnji sa zvijezdama Robom McElhenneyem i Kaitlin Olson.

Spot je režirao Matt Eastin, a snimljen je u Venecijanskom kazalištu u venecijanskom odmaralištu Las Vegas. Video prikazuje Olson kako iznenađuje McElhenneya privatnim koncertom njegovog “omiljenog benda”. Problem je što je njegov omiljeni bend Killers, a Olson je zapravo rezervirala svoj omiljeni bend Imagine Dragons. Dok Imagine Dragons izvode “Follow You”, Olson zaranja u fantaziju u kojoj je članovi benda zavode (naravno bez majice), dok McElhenney zamišlja sebe u ulozi zavodljivog pjevača.

 

Imagine Dragons podijelili su “Follow You” prošli tjedan zajedno s još jednim singlom “Cutthroat”. Ove dvije pjesme naći će se na njihovom novom albumu i prva su nova glazba koju je bend snimio od 2018. U intervjuu za Rolling Stone, frontmen Imagine Dragonsa Dan Reynolds razgovarao je o radu s legendarnim producentom Rickom Rubinom i o tome kako je psihodelično iskustvo s ayahuascom nadahnulo novi smjer benda.

“Za mene je to zaista bilo transformativno iskustvo. Pomoglo mi je da vidim stvari koje nisu bitne i isključiti ih te vidjeti stvari koje su bitne i prihvatiti te stvari”, rekao je Reynolds. “Dakle, to mi je zaista transformiralo cijelo ovo snimanje. Očito je da ne želim izaći i biti, kao, “gospodin Ayahuasca” ili nešto slično. Ali to je za mene zaista bilo transformirajuće. Pomoglo mi je da napravim skokove i iskorake u svom mentalnom zdravlju. “

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana