GRUPA ZAPREŠIĆ BOYS UOČI EURA 2021 UDRUŽILI SNAGE S OPĆOM OPASNOSTI U HIT SINGLU “8 SLOVA”

Mjesec dana uoči predstojećeg Europskog prvenstva u nogometu grupa Zaprešić Boys udružila je snage s rokerima iz Županje, poznatim hrvatskim bendom Opća Opasnost, u pjesmi zvučnog imena “8 slova”. 

“Za ovaj pandemijski Euro htjeli smo napraviti nešto posebno pa je naš autorski tim prionuo poslu i nastala je ‘8 slova’. Pjesma je poslana ekipi iz Županje s idejom da upravo ona bude naša prva zajednička suradnja. Njima se na prvu svidjela i svi smo krenuli u realizaciju ovog velikog projekta”poručili su Zaprešić Boysi.

Da su se dečki iz Opće Opasnosti odlično uklopili odmah je bilo jasno – “8 slova” s potpisom dva benda izazvat će ekspanziju čiji će se raspon publike širiti na sve dobne skupine, a posebno im je drago što ćemo svi, na neko vrijeme, opet biti jedno veliko srce vatreno.

Rokeri kažu da u životu ništa nije slučajnost: “Ako krenemo brojiti osam slova imamo ih i u Opća Boys, Zaprešić i Opasnost, ali kako god nas zvali, predstavljamo publici svoju novu zajedničku pjesmu, a nadamo se da ćemo od ljeta to i koncertno obilježiti turnejom po gradovima ukoliko mjere budu dozvolile veća okupljanja.”

Ideja spota je bila prikazati urbanu arenu s dečkima iz oba benda i odati priznanje djelatnostima i ljudima koji su podnijeli najveći teret u zadnjih godinu dana. Upravo zato, riječ Hrvatska svojim tijelima tvore zdravstveni djelatnici, HGSS, vatrogasci, vojska i Civilna zaštita.

“Svi smo se vrlo brzo složili s prijedlogom da ovaj put, uz nezaobilazne navijače, u pjesmi predstavimo naše istinske heroje koji su srce koje uvijek kuca za naš narod te je ovo još jedna prilika da im se na tome zahvalimo i na svoj način iskažemo poštovanje”poručili su. 

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana