Grupa Vigor ima novi hit “Caka”

Brzi plesni latino ritam Vigorove pjesme “Caka”, koju potpisuju hitmejkeri Denis DumančićFayo i Boris Đurđević, ulijeva optimizam, poziva na ples i veselje te priziva ljeto koje nam je pred vratima. Prošlog su ljeta Vigorovci izdali hit ‘Naša noć’, a u prosincu su objavili i uspješnu prigodnu pjesmu “Badnja večer”.

S trećim singlom u nizu sve se više raduju nastupima uživo, pred publikom s kojom održavaju svakodnevni kontakt na društvenim mrežama i streaming servisima, ali jedva čekaju pravi kontakt na koncertu. Frontmen benda Sebastijan Noveselec, kaže, da će to biti atomska eksplozija njihove pozitivne energije kojom već godinama zabavljaju i staro i mlado gdje god se pojave.

Ne gledaju svi muškarci žene kroz objekt požude. Ne traže svi seks na jednu noć. Ima džentlmena s poštenim namjerama, ali onda je djevojci teško u to povjerovati jer nije naviknula na te motive. U pjesmi sam sebe nazivam ‘njezinim manijakom’, to je slikovito rečeno da bih za njezinu ljubav preokrenuo i nebu i zemlju. Osobno se držim toga da u zavođenju muškarac treba prići ženi, a kad mi se netko svidi – nemam kočnica, idem i glavom kroza zid ako je potrebno, kaže Mario koji, zasad, zbog ljubavi još nije morao upisivati plesnu školu.

Iako Vigor godišnje u prosjeku broji više od stotinu nastupa, a zadnjih godinu dana zabranjen nam je rad, bit ćemo sretni budemo li ovog ljeta tijekom turističke sezone odradili bar petnaestak koncerata. Znam da je svijet obojan uglavnom crnim i sivim tonovima, ali zanemarujem to i ja vidim i žutu i zelenu i plavu i ljubičastu. Doista gledam život kroz ružičaste naočale i vječiti sam optimist.  Očekujem da će se ove godine situacija oko Covida-19 smiriti i da ćemo se svi cijepiti jer ta bolest nije šala. Okanimo se teorija zavjera, prestanimo pružati otpor iz inata i završimo agoniju u koju je svijet upao. Ništa ne traje vječno, pa neće ni ova pandemija, ali možemo svi skupa pridonijeti da ona što brže završi i da se vratimo naučenom načinu življenja. Želimo pjevati, plesati, veseliti se, grliti se i širiti ljubav – zaključuje pjevač Mario Roth.

Zbog posebne djevojke koja mu se jako svidjela, Mario Roth (39) upisao je plesnu školu. Nije više znao kako joj prići, a kad je saznao da je plesačica, frontmen grupe Vigor nije dvojio – upisao je tečaj i završio na plesnom natjecanju, a onda se šokirao kad je među članovima žirija prepoznao sve ostale članove benda. Dio je to zapleta videospota za pjesmu ‘Caka’, novi singl osječke grupe Vigor, koja govori da još postoje kavaliri čistih i ozbiljnih namjera.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana