Green Day izdaje svoju prvu pjesmu u ovoj godini, “Here Comes The Shock”

“Green Day” izbacili su novu pjesmu “Here Comes The Shock”. To je prva pjesma benda od izdanja njihovog LP-a “Father of All…” iz 2020., izdana kao dio programa nacionalne hokejaške lige na otvorenom.

Za video spot zapis pjesme bend se udružio sa suosnivačem “Punk Rock Aerobika” Hilkenom Mancinijem, koji je stvorio dvominutnu koreografiju ispunjenu vježbama i potezima sličnim punk-rock šou, posebno za “Here Comes The Shock. “

Premijera spota “Here Comes the Shock” trebala je biti za vrijeme drugog prekida meča između Vegas Golden Knightsa i Colorado Avalanchea, ali loši ledeni uvjeti zbog neumoljivog sunca odgodili su igru, a samim tim i premijeru pjesme, do nakon ponoći.

Iako je “Here Comes the Shock” prva nova glazba Green Daya u više od godinu dana, bend je svejedno bio zauzet. Billie Joe Armstrong napravio je album koji se sastoji od obrada snimljenih tijekom karantene, dok grupa nije ostvarila projekt “The Network” koji predstavlja američki šestočlani bend što je ujedno i tajni sporedni projekt pop rock sastava Green Day.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana