Garavi objavili noćnu verziju spota za pjesmu Dama

Nakon što su protekle godine objavili singl “Dama”Garavi predstavljaju noćnu verziju video spota za pjesmu u koju su se obožavatelji zaljubili već na prvo slušanje. Autor glazbe i teksta je član benda Alen Jakobović, za aranžman je zaslužan Ivan Vodopić, a inspiracija je ovoga puta proizašla iz nesretne ljubavi.

Svaka pjesmu koju snimimo puno nam znači prvenstveno zbog osjećaja koji stvara u nama dok je sviramo, ali i zbog truda koji u nju uložimo. Uvijek snimamo samo one pjesme koje nam sjednu na prvu. Na Dami smo dugo radili i zaista smo zadovoljni i s pjesmom i sa spotom.” – rekao je povodom objave pjesme Alen Jakobović.

 

 

Video spot sniman je kod dvorca Pejačević u Virovitici, a redatelj i snimatelj spota i ovoga je puta Mario Šulina iz Produkcije Nova.  Posljednji album Garavih, “Tri želje”, postigao je odličan uspjeh i osvojio publiku hitovima “Za ljubav nisam kriv”, “Tri želje”, “Prva i zadnja ljubavi”“Noćas” te brojnim drugim. Glazbeni put prema novom albumu otvorili su singlom “Raj”, a nastavili sjajnom pjesmom “Dama”

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana