Galantis, David Guetta i Little Mix udružili su se za novu pjesmu “Heartbreak Anthem”

Galantis, David Guetta i Little Mix udružili su se za novu pjesmu “Heartbreak Anthem”. Prateći video prikazuje britansku grupu koja glumi u kazališnoj produkciji.

Video u režiji Samuela Doueka počinje scenom u kojoj se orkestar zagrijava prije početka predstave. Scenska produkcija naziva se Winged Fatales, u kojoj se pojavljuju “anđeoska bića pala s drugog svijeta”. Little Mix – Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards i Jade Thirlwall (Jesy Nelson napustila je grupu prošlog prosinca) – pojavljuju se u krilatim kostimima. Unatoč naslovu pjesme, pjesma govori o mirnom nastavku kada veza ne uspije. Tekstovi se obraćaju njihovim bivšima i oni im “žele najbolje”.

Suradnja je nastala prije otprilike godinu dana. “Započelo je samo s razvijanjem i slaganjem akorda u studiju u Londonu neposredno prije pandemije. Kako je u ovo doba nastalo mnogo suradnji, mjesecima je to bio posao na daljinu, a različite verzije su se slale na relacijama od Londona do Los Angelesa sve do Stockholma i Pariza “, rekao je Galantisov Christian Karlsson. “Dugo smo razgovarali s Davidom o suradnji, a postojanje Little Mixa i njihovih jedinstvenih, jakih vokala učinilo je ovaj  zaista posebnim.”

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana