Filip Rudan predstavio hrvatsku verziju svojeg autorskog singla s Dore

Filip Rudan je na narodnom uživo predstavio “Kad Me Svojim Nazvala”, iščekivanu hrvatsku inačicu njegovog debitantskog autorskog singla “Blind”, koji uz njega supotpisuju Hrvoje Domazet te Antonio Franić. Uz “Kad Me Svojim Nazvala”, čiji tekst potpisuje Aljoša Šerić.

“Jako mi je drago da sam na ovaj način predstavio pjesmu publici. Bilo je nezaboravno, atmosfera je bila odlična, bend i ja smo uživali i jedva čekamo da je opet zasviramo. Hvala Aljoši Šeriću na predivnom tekstu za ‘Kad Me Svojim Nazvala’, velika je čast da sam imao priliku surađivati s njim”, komentirao je Filip nakon izvedbe.

Ostvarenom suradnjom s Aljošom Šerićem, jednim od ponajboljih hrvatskih kantautora, Filip se nastavlja dokazivati kao perspektivan izvođač i autor; 21-godišnji Zagrepčanin svoj je prvi singl predstavio kao jedan od natjecatelja Dore 2021., na kojoj je ostvario zapažen plasman, a njegovo se ime nedugo zatim našlo i na Top 40 ljestvici najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.
“Blind” je ostvarila uspjeh i na digitalnim glazbenim platformama; uz Hrvatsku i regiju, singl je slušan u brojnim drugim zemljama poput Japana, SAD-a, Njemačke i Ujedinjenog Kraljevstva. Za pjesmu je nedavno predstavljen videospot sniman u Gorskom kotaru, čiji je okoliš prekriven snijegom prikazan u brojnim, prekrasnim kadrovima.

Mjesta snimanja bila su Lokvarsko jezero, umjetno jezero u Gorskom kotaru poznato po tome da se savršeno uklopilo u prirodni krajolik koji ga okružuje, brdo Petehovac/Štimčev vrh kraj Delnica s kojeg se prostire veličanstven pogled te atraktivna park-šuma Golubinjak, znana po svojim visokim jelama i smrekama. Spot je sniman uz profesionalan tim predvođen Milanom Latkovićem.

Izvor: novilist.hr

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana