Edo Maajka donosi ‘Moćno’ pjesmu i video spot!

Ljetnim hitom ‘I Like To Dance’ Edo Maajka konačno je ostvario dugo planiranu suradnju sa splitskim kolegom Vojkom, a u izvedbi im se pridružio i Buda, vokal poznatog slovenskog crossover kvarteta Elvis Jackson. Ujedno je najavio i izlazak novog albuma “Moćno”, s kojeg nam predstavlja drugi singl i video spot, naslovnu pjesmu ‘Moćno’. Jedan od najboljih tekstopisaca regije još jednom je zakucao u metu. Brutalno iskren, Edo repa o životu, i to radi majstorski, a u kombinaciji s Matkom Šašekom Kooladeom, nastalo je u punom smislu riječi nešto ‘Moćno’.

Pjesmu prati dinamičan video spot iza kojeg stoji sarajevski dizajner i kreativac Dino Hujić, koji je u vizualnom dijelu dodatno istaknuo i potencirao tu medijsku buku grafičkom obradom slike, brzom montažom i ‘glitchevima’, a lyricsima u videu dodatno naglasio snažan tekst pjesme. Produkciju skoro cijelog albuma potpisuje Koolade čiji su beatovi odlična podloga za Edine verse. Nakon gotovo šest godina, Edo je složio jako dobar klupski album baziran na hip-hop produkciji i poručio: Nakon dugo vremena imam album na beatove, pravo mi je nedostajalo!
Naslov ne može biti točniji. Moćni su versi i beatovi, moćna je poruka koju nosi. Od prevelike buke zaboravljamo da je čovjek moćno biće. Zato slušaj Maajku, i iz minusa kreni u plus!

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana