Džentlmeni “popili” slatki otrov samo zbog ljubavi

“Hej, slatki otrove, želim te, a ne smijem” – poručuje nova pjesma popularnih Džentlmena koja bez obzira na “zabranjenu ljubav” poziva na ples i dobro raspoloženje.

Već dugi niz godina Džentlmeni zabavljaju publiku zbog čega su postali jedan od najboljih bendova zabavne scene. Uspješno spajaju zvuk slavonske tambure i popa, a rezultat je uvijek sjajan. Potvrđuju to i česti boravci na top listama, a dva albuma koja su do sada objavili potvrđuju njihovu kvalitetu.
Glazbu je skladao Darko Čuvidić, tekst su pisali Ante Majić i Zoran Kuna, dok su aranžman radili Darko Čuvidić i Željko Nikolin. Za pjesmu je objavljen i lyric video koji je radila ekipa CroRec Digital, dok je u pripremi i videospot.ž

 

 

Pjesma “Slatki otrove” dolazi nakon “Ne mislit na tebe” koja se nalazi na kompilaciji 16. glazbenog festivala “Šokačke pisme” Županja 2021. Dečki su nedavno potpisali i novi ekskluzivni ugovor za Croatia Records te osim albuma autorskih pjesama najavili i objavljivanje albuma obrada nekih od najvećih regionalnih hitova. Definitivno, naredni mjeseci, ali i godina bit će u znaku najvećih džentlmena među tamburašima.

Izvor: Croatia Records

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana