Dua Lipa – We’re Good (Dillon Francis Remix)

Dillon Francis izbacio remix Dua Lipine pjesme We’re Good.

Američki glazbenik, producent i DJ Dillon Hart Francis rođen je 5. listopada 1987. u Los Angelesu. Tvrdi da je kao dijete bio izrazito povučen pa tako do 15. godine nije znao ni jednu psovku. Kao dijete bio je veliki ljubitelj serije Sesame Street pa je tako znao provoditi više od dva sata dnevno gledajući je. Poznat je po mnogim suradnjama i glazbenim uradcima, a sada nam predstavlja svoj najnoviji remix Dua Lipine pjesme We’re Good.

Dua Lipa je 2021. godinu započela izbacivanjem novog singla “We’re Good”. Pjesma je pronašla svoje mjesto na svježe objavljenom deluxe izdanju albuma “Future Nostalgia – Moonlight Edition”, izdanju na kojem su se našli i novi singlovi “Not My Problem” feat. JID i “If It Ain’t Me”.

“We’re Good” je izašao u pratnji spota inspiriranim filmskim klasikom “Titanic”, a pjesma govori o vezama koje imaju sretan završetak. Neka vam glavom ne prolaze prljave aluzije kada kažemo sretan završetak jer se Dua Lipa nije na to referirala, već na prekide koji su prošli u prijateljskom tonu, punom međusobnog poštovanja.

Originalnu verziju pjesme “We’re Good” možete poslušati ovdje:

 

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana