Dove Cameron nakon lošeg prekida dobila inspiraciju za pjesmu ” Lazy Baby”

“Sve strašno što se dogodilo tijekom 2020. godine ispravlja se u ova prva tri mjeseca. Zašto je to?” kaže preko Zooma iz svog doma u Los Angelesu. “Osjećam da sam u kontaktu sa svojim prijateljima i zajednicom više nego ikad, što je najvažnije. Svi su stvarno počeli davati pažnju jedni drugima i namjerno komunicirati. Sve je postalo vrlo seksi. Sad smo jako odrasli. Mislim, imam te nevjerojatne projekte i jako sam strasna u tome. Imam ovaj novi singl za koji sam toliko uzbuđena da ga svi mogu čuti, a ovaj video jedva čekam da ljudi vide.”

Singl “LazyBaby”, koji je sada izašao, vrhunac je svih strahote iz 2020. godine koja se pretvorila u nešto pozitivno. “Činjenica da sam u posljednjih nekoliko mjeseci 2020. godine izbacila dobru pjesmu, emocionalno me podiglo”, kaže 25-godišnjakinja. Pjesma je ono što Cameron naziva “himnom loše kuje”, upravo ona pozitivna vibracija koja ti treba nakon završetka veze. “‘LazyBaby’ je stvorena iz nužde za mene”, objašnjava ona. “Prošla sam kroz jako loš prekid veze koji je bio posve niotkuda, tako da se moj mozak teško mogao pomiriti s tim. Nisam se dobro nosila s tim i pala sam s lica planeta.”

Njezini su prijatelji pokušali pomoći na način na koji to čine mnogi naši prijatelji u slična vremena: slanjem pjesama kako bi pomogli “izliječiti” bol. Cameron je osjećala suprotno. “Bila sam kao: ‘Ne trebam pomoć da uđem u svoje osjećaje. Zapravo moram izaći izvan njih ”, kaže ona. “’LazyBaby’ je bila tako nevjerojatno optimistična, pomogla mi je da prepišem priču o tome što se događa kako bi moj živčani sustav mogao doći do sljedećeg koraka. Očito je da pjesma govori o kraju veze, ali nisam željela da to bude pjesma za raspad. Htjela sam da to bude revolucionarna pjesma. “

‘LazyBaby’ govori o nekome tko vas ne voli ispravno ili dobro, ili onako kako vas treba voljeti. Ili su se prestali truditi”, kaže ona. To je prije svega zabavna pjesma, i kako brzo objašnjava, ni na koji način nije namijenjena bivšem. Ustvari, čak mu i pustila pjesmu prije nego što je objavljena u petak. “Rekla sam:” Hej, važno mi je da znaš da ovo puštam. ” Pa sam mu pustila i svidjela mu se. Dobri smo prijatelji. Volimo se zauvijek. U pjesmi ima puno toga što se zapravo ne odnosi na njega. ”

Na kraju se nada da će izdati EP za početak i krenuti na put i turneju sa svojom glazbom. “Čini mi se zakasnjelim što nisam odradila barem nacionalnu turneju”, kaže ona. “Zaista želim vidjeti svoje obožavatelje.” Ali prvo dolazi jednako uzbudljiva uloga: u ožujku je najavljeno da će Cameron glumiti Bubbles u filmu Diabla Codya “The Powerpuff Girls”. “Nakon što sam dobila ulogu, morala sam pričekati tjedan dana prije nego što su izašle vijesti, što je bio mučan tjedan jer sam takav obožavatelj crtića. Bilo je tako teško ne razgovarati o tome ”, kaže ona. “Tako sam uzbuđena što sam u trapericama i maloj plavoj majici bez rukava, a zatim poletim i izjurim kroz prozor. Odrasla sam bez kabelske, ali čak sam znala što su Powerpuff Girls.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana