Doris Dragović 60-ti rođendan proslavila novom pjesmom “SNA’ ĆU SE JA”

Doris nas je na svoj 60. rođendan počastila premijerom svoje nove pjesme snažnog teksta i prekrasne, moderne melodije koju svojom pozitivom i sugestivnom interpretacijom, odmah pretvara u hit.

“Kad je u pitanju rođendan i kad imate šezdeset godina, onda vam nije do slavlja. Netko je rekao ‘šezdesete su nove pedesete’ pa se ja evo tješim da je tako.”

Doris kaže da su ona i Ivan Huljić ovu pjesmu dugo pripremali i da je bila pravi izazov.

“Ponovno jedna životna tema koju svi mi živimo svaki dan, ali zahvaljujući Vjekoslavi Huljić, izrečena na poseban poetski način.’” Nakon četrdesetak godina karijere i tisuća i tisuća nastupa na svim kontinentima, znamo da i dan-danas svoje koncerte Doris priprema s kirurškom preciznošću.

“Kad sam prvi put trebala izaći na pozornicu i uzeti mikrofon u ruke, to nisam bila ja – to je bilo vantjelesno iskustvo. To je bio netko drugi, ja sam umrla šesnaest puta i onda došla sebi natrag.” 

Danas, kad stane na pozornicu, to ipak doživljava malo drugačije.

Naravno da su još uvijek emocije velike, naravno da je strast velika i da je uzbuđenje i dalje veliko, ali ipak je danas nešto sasvim drugo nego kad sam prvi put stala pred publiku, lišena bilo kakve sigurnosti.”

Nije se Doris još zasitila ni pjevanja ni nastupa pa nam je u rođendanskom raspoloženju dala i obećanje: “Sjećanje na brojna druženja s mojom publikom i na koncerte, naročito onaj zadnji u zagrebačkoj Areni, to me hrani, ali i obvezuje. Ja sam u niskom startu, samo da znate svi!”

Izvor: narodni.hr

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana