Dixie D’Amelio napokon izbacila novi singl “Fuckboy”

Osim što je 14. svibnja izbacila novi singl “Fuckboy”, Dixie D’Amelio izbacila je i svoje prezime pa se tako od sada predstavlja samo kao “Dixie”.

Tijekom proteklih nekoliko tjedana isječak iz novog singla Dixie D’Amelio “FUCKBOY” izazvao je ogroman interes na TikTok-u. Brojni utjecajni influenceri objavili su videozapise, što je izazvalo iščekivanje konačnog izdanja cijele pjesme.

Umjetnica, koja je sada na digitalnim glazbenim platformama označena kao “Dixie”, izazvala je veliko zanimanje za svojih prvih nekoliko pjesama. Debitantski singl “Be Happy” izvrsno je prihvaćen, dosegavši Top 40 na pop radiju te je skupio preko 78,5 milijuna Spotify streamova.

“Fuckboy” je njezin prvi singl u 2021. godini, nakon singla “Roommates” iz 2020. Pjesmu su napisali M-Phazes, MAG, Delacey i Olivia O’Brien. Za produkciju je zaslužan B.A.R.T, a video je režirala Alana O’Herlihy.

U video spotu Dixie zove svoju sestru, poznatu influencericu Charli, kako bi joj se požalila na probleme s dečkom prije nego se sa svojim prijateljima influencerima nađe na Saddle Ranch-u, omiljenom okupljalištu influencera u LA-u.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana