Clean Bandit u akustičnoj verziji singla “Higher” s Iannom Diorom i Gracey u glavnim ulogama.

Pjesmu je napisala grupa, Iann Dior i Dan Smith iz pop-rock sastava Bastille dok su za nježnu produkciju zaslužni Grace i Jack iz Clean Bandita, zajedno s Markom Ralphom (Years & Years, Sigala). ‘Higher’ je nepogrešivo Bandit – žanrovska, neizbrisiva pjesma, koja prikazuje jedne od najtoplijih novih svjetskih talenata.

Oduševljavajuća poruka u originalnoj verziji pjesme oživljena je i u službenom videu koji je režirao vizionarski bend na lokaciji na Jamajci. Radnja prati Ianna Diora koji preživi nesreću na čamcu te je prisiljen sam se snaći na pustom otoku. Snagu mu daju uspomene i sjećanje na oca sve dok ga na moru ne spasi zabavni brod u kojem se nalaze neki vrlo posebni gosti.

U novoj akustičnoj verziji pjesme “Higher” glavnu ulogu uz Ianna Diora preuzima i Gracey. Njihovi vokali fantastično su se stopili i donijeli pjesmu u novom svijetlu i drugačijoj emociji.

 

Clean Bandit započeo je uzbudljivo novo poglavlje u svojoj sjajnoj karijeri prošlog kolovoza, udruživši snage s BRIT-ovom nagrađivanom zvijezdom Mabel na hit hitu “Tick Tock” (feat. 24kGoldn).

Njihova pop formula s kojom su osvojili GRAMMY još uvijek dokazuje da je hit. S pjesmom su zauzeli deseto mjesto na UK Top 10 ljestvici te se tako pridružili Little Mixu kao jedini britanski bend koji je nakon izdavanja singla uspio ući u Top 10 elitu. Do danas je pjesma prikupila preko četvrt milijarde streamova i preko 54 milijuna pregleda službenog videa.

 

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana