Bono i The Edge pridružili su se svjetski poznatom DJ-u/producentu Martinu Garrixu kako bi objavili službenu pjesmu UEFA EURO 2020

 „We Are The People“, službena pjesma UEFA EURO 2020 koji počinje 11. lipnja u Rimu, objavljena je mjesec dana prije početka turnira. Na pjesmi legendarnog nizozemskog DJ-a / producenta Martina Garrixa nalaze se Bono i The Edge.

 Pjesma se bavi izazovima s kojima se svijet suočava, a istovremeno nastoji pronaći jedinstveni odgovor na ta pitanja.

 „We Are The People“ nada se da će odraziti pozitivnost, nadu i odlučnost potrebnu za uspjeh bilo kojeg tima, kao i pružanje osjećaja zajedništva, što odgovara temi EURO 2020. – JEDINSTVO.

 Garrixova vizija za „We Are The People“ zaživjela je kad su se Bono i njegov kolega iz U2 benda, The Edge, dogovorili da će sudjelovati na pjesmi. Suradnja se dalje razvijala s Bonom, pisanjem tekstova i stvaranjem melodija, a The Edge je dodao vodeće gitarske rifove, što je rezultiralo savršenom mješavinom zvukova i autentičnim potpisom svakog umjetnika.

 “Stvaranje glazbe za jedan od najvećih sportskih događaja na svijetu zajedno s Bonom i The Edgeom bilo je nevjerojatno iskustvo”, rekao je Garrix. “Jako sam ponosan na to što smo radili zajedno i uzbuđen sam što sam to napokon podijelio sa svijetom!”

 “Nogomet i glazba imaju moć zbližavanja ljudi. Oni su vektori strasti i osjećaja, a kombinirajući ih, proširit će daljnje navijačko slavlje turnira, kao i dosezanje do nove publike. Okupili smo se u ovu zvjezdanu postavu kako bismo stvorili službenu glazbu turnira i sigurni smo da radimo upravo to. “

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana