Bleachers objavili novi singl i spot za pjesmu “Stop Making This Hurt”

Bleachers su objavili video koji prati novi singl “Stop Making This Hurt”, prvi singl s nadolazećeg trećeg albuma benda, “Take The Sadness Out Of Saturday Night”.
“Stop Making This Hurt” ono je što dobijete kad ne smijemo svirati za svoje ljude”, objasnio je Jack Antonoff u novom priopćenju za javnost. “Riječ je o glazbenoj liniji koja mi je godinama odzvanjala u glavi.

“Pao sam na mračno mjesto nakon gubitka, a onda sam počeo osjećati bijes prema depresiji – a to je situacija kad vidite da postoji izlaz. Počeo sam gledati ljude koji su mi bliski u životu i otkrivati sve prepreke koje nas koče da prebrodimo loše stvari.”

Video spot u režiji Carlotte Kohl “Stop Making This Hurt” prikazuje kako producentica Taylor Swift i St. Vincent plešu po američkoj zalogajnici u malom gradu.
Raspravljajući o refrenu pjesme, Antonoff je dodao: „Pjesma je hit pandemije, a bend sam smjestio u sobu i svirali smo kao da možda nikada više nećemo svirati. U tom je trenutku sve poprimilo drugo značenje. Otkrio sam da lupam na vrata sljedeće faze svog života i kako bi se otvorio, morao sam pustiti svu tamu iz prošlosti i ono što me sputava. ”
“Take The Sadness Out Of Saturday Night” izlazi na RCA Recordsu 30. srpnja.

Bleachers su najavili i američku turneju s 33 datuma, koja počinje 11. rujna na Antonoffovom festivalu “Shadow of the City” u New Jerseyu.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana