Beti ima novi singl i spot – “Bez ljubavi”

Nakon radijskih hitova ‘Slobodna’ i ‘ViIli’ bend Beti (Natali Dizdar i članovi grupe Mayales, Vlado Mirčeta, Luka Geček i Pavle Miholjević) predstavlja novu pjesmu ‘ Bez ljubavi”.

“Jako sam sretna zbog ove pjesme jer se vraćamo u plesni ritam našeg prvog singla Slobodna i spot odlično dočarava taj jedan klupski moment koji nam mislim svima već jako nedostaje. Pjesmu sam napisala u New Yorku i uvijek će me vratiti na to neko razdoblje u životu. Donijela sam je kao vokalni zapis na snimci s mobitela pa smo je ja i Luka slagali i preslagivali mjesecima, Vlado je uletio na kraju i Pavle zaokružio cijelu priču s produkcijom. Tekst je napisao Denis Špičić i savršeno se uklopio u raspoloženje koje nosi glazba.”, ispričala je Natali.

Pjesmu “Bez ljubavi” dodatno je začinio i razigrani video spot koji režijski potpisuje Natalin brat Filip koji je otkrio i kakva je bila atmosfera na snimanju: “Spot je zamišljen kao igra svjetla i boja koja se polako razvija uz pjesmu. Ideja je bila stvoriti atmosferični spot koji će naglasiti pjesmu, a ne odvlačiti od nje. Kako ovo nije Natali Dizdar već projekt BETI moja pažnja je posebno bila usmjerena da uhvatim energiju i spontane trenutke između članova benda koji se mogu vidjeti i u spotu. Na snimanju je bilo opušteno i zabavno s obzirom na to da smo si i privatno svi dobri. A i dobio sam priliku da nakon dugo vremena okupim ekipu i prijatelje s kojima sam nekad snimao spotove. Od direktora fotografije i kolege s Akademije Matije Petrovića, majstora rasvjete Marija Okuna, još jednog kolege Patrika Ivačića i make-up artistice Dijane Tošev. Bilo je kao da su se Avengersi okupili, neki s pokojom sijedom i kilom više.”

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana