BERNARDA izvodi “Colors” pod mjesečinom!

Jedan od najljepših glazbenih projekata Moonlight Sessions uranja glazbenike koji izvode nove aranžmane vlastitih pjesama u sanjivi pejzaž Koprivnice u noći. Rezultat je nenadmašna atmosfera koju je u najnovijem izdanju u sklopu mjesečevih sesija darivala glazbenica BERNARDA. Riječ je o švicarskoj pjevačici hrvatskog porijekla koja je usavršavala pjevanje u Švicarskoj kod vokalnih mentora Ruth Ackermann i Franka Tendera. Nastupa od svoje 12. godine na raznim manifestacijama i festivalima u Hrvatskoj, Švicarskoj i Njemačkoj. Svojim osebujnim moćnim vokalom te iznimnim vokalnim sposobnostima istaknula se kao pjevačica kojoj dobro leži gospel, soul, blues i jazz. Gostovala je na brojnim festivalima i koncertima diljem Europe, te surađivala s mnogim glazbenicima i vokalnim sastavima (Marco Gottardi and the Silver Dollar Band, Volkshaus Zürich Gospel choir, Destiny Chukunyere i dr.).

U ovom glazbenom serijalu, u kojem su do sada sudjelovali Nina Bajsić, Ivan Grobenski, The Gentleman, Anna Moor, Zack Dust i mnogi drugi već je dobro poznat na lokalnoj muzičkoj sceni. BERNARDA se u sklopu svog Moonlight Sessionsa predstavlja izvedbom pjesme Colors s kojom se natjecala na ovogodišnjem hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije Dora 2021., a napisala ju je u suradnji s istaknutim skladateljem Borisom Milanovom.

„Moonlight Sessions” želi publici pružiti kompletan doživljaj izvedbe uživo, te promovirati glazbeno autorsko stvaralaštvo. Ujedno povećava ponudu online koncerata, a publici nudi vrhunski audio i video doživljaj, te upoznavanje novih glazbenika i izvođača. Nositelji projekta su Intek Music & Beyond Pines Films koji se zalažu se za promoviranje manje poznatih kvalitetnih glazbenika koji se ne pojavljuju često u medijima, te je publika nepravedno zakinuta za njihove vrhunske live izvedbe.

 

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana