Becky G i Natti Natasha nakon hita “Sin Pijama” ponovo surađuju u pjesmi “Ram Pam Pam”

Prošle su gotovo tri godine otkako nas je pjesma “Sin Pijama” potpuno iznenadila. Becky G i Natti Natasha najavile su projekt za koji  niti jedna nije očekivala da će doseći takvu dimenziju . Njihova prva pjesma ima oko 2 milijarde  streamova  na platformama kao što je  YouTube , pa ne čudi što su se nekoliko godina kasnije obje htjele ponovno sresti u studiju kako bi snimile ono što bi moglo postati  hit  ljeta: “Ram Pam Pam “.

Uzimajući u obzir da su dvije velike  ženske predstavnice trenutnog reggaetona , “Ram Pam Pam” ne čini ništa drugo nego pokazuje da feminizam i ovaj urbani žanr mogu ići ruku pod ruku bez problema. Tekstovi još jednom daju  znak seksualnosti žena  i slobodi s kojom o njima govore u pjesmama koje obećavaju da će obići svijet.

Tijekom video isječka, koji se već uvukao u  top 10  trendova na  YouTubeu , i Becky G i Natti Natasha pojavljuju se kako pjevaju u školi i sa snažnim stavom  govore bivšima da su već pronašle drugu osobu koja ih cijeni, poštuje i želi. I ako niste primijetili, tijekom prvih sekundi video isječka  pojavljuje se princ Royce . To je učinio i u pjesmi “Sin Pijama”, pa ne čudi da su ponovnim pojavljivanjem željeli odati počast jednom od najvećih uspjeha u svojoj karijeri.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana