Bebe Rexha i Travis Barker u novoj pjesmi “Break My Heart Myself”

Izašao je drugi album Bebe Rexhe “Better Mistakes” koji je prepun izvrsnih suradnji. Kao nastavak njezina prvijenca iz 2018. godine, “Expectations”, album je trebao izaći prošle godine, ali je pjevačica izlazak odlučila odgoditi zbog pandemije. Za ovaj projekt pop zvijezda u usponu ima pjesme s Rickom Rossom, Lil Uzi Vert, Pink Sweats, pa čak i Dojom Cat, što garantira kvalitetu albuma.

Prva pjesma na albumu? Na njoj nema nikoga osim bubnjara Blink-182, Travisa Barkera, koji ovom pjesmom potvrđuje napise o svojoj novoj vezi s Kourtney Kardashian. Pjesma “Break My Heart Myself” premijerno je objavljena zajedno s novim albumom.

“Naučila sam da moraš biti sam svoj navijač. Voljela bih da sam to znala prije 10 godina”, kaže 31-godišnja pjevačica nominirana za Grammy. “Ako sami sebe ne volite, tko će …?”

U video spotu je, kao što što ste mogli naslutiti, prikazan čisti kaos. Barker razvaljuje na bubnjevima, dok se Bebe šepuri po cijeloj pozornici, dajući do znanja da su njezini problemi s mentalnim zdravljem prisutni, ali se hrabro suočava s njima. Bebe Rexha ne skriva i izravno govori o svom problemu s bipolarnim poremećajem pa tako i pjesma “Break My Heart Myself” na neobičan način govori o tome kako je nositi se s propisanom terapijom koju treba promijeniti ili prilagoditi.

“To je dio mene kojim se stalno bavim. Teško je”, kaže Rexha.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana