Ava Max nalazi snagu u svom novom singlu “Every Time I Cry”

Globalna pop zvijezda Ava Max izbacila je svoj dugo očekivani album prvijenac “Heaven & Hell” 2020. godine nakon što se proslavila s mnogo izvrsnih singlova. Prateći svoj uspjeh, Ava Max se vraća kako bi shvatila svoje osjećaje u novom singlu “Everytime I Cry”.

Pjesma govori o tome kako pronaći snagu u suzama i shvatiti da je razumijevanje svojih osjećaja zdravo. “Nakon svake borbe koju prođete postajete malo jači”, kaže Max o pjesmi. “I svaka tvoja suza ne propadne, već postaje tvoja rijeka nade.”

Iako su se obožavatelji nadali da nova pjesma označava početak nove ere, Max je pojasnila da će na to ipak morati malo pričekati. “Ovo još nije sasvim sljedeća era …”, napisala je na Twitteru. “To je nastavak “Heaven & Hell”.”

Max zasad ima dobar razlog da se drži svoje “Heaven & Hell” ere. Projekt ju je učvrstio kao zvijezdu, stigavši ​​nakon što su dvije njezine pjesme ušle na prvo mjesto u nekoliko zemalja. Pjesma s njezinog albuma “Kings & Queens” impresivno se može pohvaliti s više od milijardu streamova, što je čini jednom od najstreamanijih umjetnica na svijetu.

Ⓒ 2021 - Sva prava pridržana